Rólam

Pedagógusként több évtizedes tapasztalattal szeretnék segíteni, életünk legnagyobb kihívásában a TÁRSKERESÉSBEN, – AMI, EGYÁLTALÁN NEM EGYSZEREŰ!

 

2007-től az országos társkereső hálózat váci irodáját vezetem. Ez alatt az idő alatt, több ezer emberrel beszélgettem, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem és nagyon – nagyon sok kapcsolat létrejöttében segédkeztem. Többször voltam ügyfeleim esküvői tanúja is. Örömmel mondhatom, hogy rengeteg társra vágyó lánynak és fiúnak, hölgynek és úrnak varázsoltunk boldogságot az életébe.

 

Megtalálni a nagy Ő – t, családot alapítani, gyerekeket nevelni, anyagilag, lelkileg toppon lenni, boldogan élni, míg meg nem halunk, ez minden ember vágya. Pontosan ez az igény, és évtizednyi irodavezetői tapasztalatom ötvözése inspiráltak, a www.valakikell.hu  blog elindítására is. Ezekből a valós „történetekből, gondolatokból, esetekből” bárki segítséget és választ kaphat a kérdéseire, kételyeire, erőt és biztatást meríthet az elinduláshoz az újrakezdéshez és a céljai eléréséhez.

 

Váci Cronos Társkereső iroda vezetőjeként, több százezer társkereső klubtaggal várlak, hogy Vác és Dunakeszi régióban, észak Pest megyében, akár az egész ország területén megtaláld életed párját, és a boldogságot!

 

„AKIK EGYMÁSHOZ TARTOZNAK, AZOKNAK A SORS MINDIG TALÁL EGY ÚJABB ALKALMAT A TALÁLKOZÁSRA”

 

 

Megtalálhat Facebook-on is BloggerÁgi néven!

Barányi Ági Facebook társkereső iroda